Restaurant Blue Sun

Restaurantul Blue Sun,  locatie recunoscuta pentru serviciile deosebite oferite atat clientilor persoane fizice cat si companiilor se prezinta acum clientilor cu o noua imagine. Rezultatul modernizarii este un spatiu inedit, rafinat si nonconformist in masura sa gazduiasca o gama larga de evenimente. Restaurantul Blue Sun are o capacitate 80 de persoane.

 

 

 

VIZUALIZEAZA SI DESCARCA OFERTA PENTRU NUNTI 2012 IN BLUE SUN

 

Oferta pentru persoane fizice

 

Restaurantul Blue Sun ofera cadrul ideal pentru orice tip de eveniment de familie: nunti, botezuri, aniversari si petreceri , clientii nostri beneficiind de toate serviciile pe care le presupune organizarea unui eveniment de succes.

 

Recomandare ! Nuntile in cadru intim, un produs original Dunarea Events, de mare succes la public, dedicat celor care doresc sa celebreze casatoria printr-un eveniment restrans intr-o locatie cu totul si cu totul speciala.

 

Oferta pentru companii

 

Companiile vor gasi in Restaurantul Blue Sun partenerul ideal pentru derularea unor evenimente reusite pentru parteneri sau angajati: seri festive, dejunuri de afaceri, inaugurari/lansari de produse/servicii dar si pentru sarbatori dedicate angajatilor, partenerilor, petreceri de Craciun sau Revelion.

 

Detalii suplimentare si rezervari se pot face la telefon: 0731840513.

Leave a Reply

Your email address will not be published.