Concept Pa Pa Gatit

concept papagatit galati

 

Pa Pa Gatit este solutia propusa de Dunarea SA pentru asigurarea accesului facil al agajatilor la produse culinare de calitate pentru o pauza de masa de calitate. Chiar daca in sine este un sistem inovator de distributie a preparatelor culinare, Pa Pa Gatit este totodata un instrument de management al resurselor umane eficientizand pe de o parte timpul consumat pentru procurarea si consumarea mancarii iar pe de alta parte datorita diversitatii si calitatii nutritionale a produselor oferite imbunatateste calitatea muncii prestate.

 

Asadar, Pa Pa Gatit este o solutie pentru eficientizarea managementului resurselor umane din companiile de success din Galati.

 

Pa Pa Gatit propune un concept modern de comercializare a produselor alimentare in sistem “take-away” – meniurile se preiau de catre client pentru consum la birou/acasa – si sistem “sit-down” – meniurile se consuma in spatiul special amenajat din interiorul locatiei.

 

Denumire si amplasare:  “Pa Pa Gatit”

 

Descriere concept: Pa Pa Gatit, localizat in incinta spatiului administrativ comercializeaza meniuri complete si deserturi atat pentru masa de pranz cat si pentru masa de seara, la preturi accesibile, pentru persoanele active, dinamice, dornice sa valorifice la maxim timpul disponibil dar care sunt in acelasi timp preocupate sa consume mancare sanatoasa, proiectata conform principiilor nutritionale de ultima ora si produsa in conditii de securitate si igiena alimentara certificate.

Meniuri oferite
  • Preparate calde: mancare gatita, preparate grill, garnituri, gustari calde;
  • Preparate reci: salate-aperitiv, salate de insotire;
  • Deserturi: prajituri, fursecuri, batoane de ciocolata ambalate, iaurturi (simple si cu fructe);
  • Cafea in regim take-away (mai multe sortimente);
  • Ceaiuri si bauturi racoritoare.

 

Mentiune! Meniurile sunt periodic revizuite si schimbate in functie de anotimp si preferintele clientilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.